Prilikom renoviranja, izgradnje  i adaptacije  kuhinje, kupatila ili dvorišta jako je bitno dobro isplanirati vodovodne instalacije. Vodovodne instalacije se uglavnom postavljaju ispod pločica, pa nestručno i nemarno postavljanje vodovodnih instalacija može prouzrokovati velike štete, ne samo zamene vodovodnih instalacija, nego i razbijanja pločica.
Trebate imati jasnu viziju kako će Vaš novi prostor izgledati i gde će se koja sanitarija ili uređaj nalaziti,na osnovu toga naš tim stručnih i profesionalnih vodoinstalatera će predvideti priključke za svaki element.
Vodovodne instalacije podrazumevaju postavljanje vodovodnih cevi. Nekada su se koristile cevi različitih materijala kao što su metalne, keramičke , bakarne cevi a danas sve veću primeni imaju cevi od umreženog polietilena. One su se pojavile u Evropi 1960godine. Postavljanje vodovodnih instalacija podrazumeva postavljanje novih i zamenu starih ventila . Voda za piće je naše blago i jako je bitno kuda ona prolazi. Cevi od umreženog polietilena garantuju kvalitet vode jer ove cevi ne korodiraju kao nekadašnje metalne cevi, kod njih ne dolazi do gomilanja hlora i minerala sto je jako bitno za očuvanje kvaliteta vode.

Ove cevi su dostupne u različitim bojama i u zavisnosti od boje koriste se za toplu ili hladnu vodu. Vodovodne instalacije podrazumevaju postavljanje cevi za dovod tople i hladne vode. Projekovanjem vodovodnih instalacija za dovod vode moramo isplanirati i kanalizacionu mrežu , jer postavljanje kanalizacione mreže mora biti pod određenim uglom, da ne bi došlo do zagušenja kanalizacione mreže.

Dugogodišnje iskustvo naših visokokvalifikovanih vodoinstalatera garantuje preciznost i pouzdanost u projektovanju i realizaciji celokupnog plana u tačno dogovorenom roku bilo da je reč o postavljanju vodovodnih instalacija u kupatilu, kuhinji ili u dvorištu.
Bitan faktor pri projektovanju jeste i funkcionalnost željenog prostora. Ukoliko Vi nemate plan ,naš stručni tim sa dugogodišnjim iskustvom na terenu može za Vas u kratkom roku napraviti idealno i funkcionalno idejno rešenje.
Ukoliko se radi o renoviranju kupatila ili renoviranju kuhinje zbog dotrajalosti cevi, a Vi ne želite da radite demontažu pločica kao i razbijanje zidova. Naši vodoinstalateri Vam mogu ponuditi i zamenu tj. postavljanje novih vodovodnih instalacija van zida.

Da sigurnost Vašeg doma bude veća, pozovite BOJLERKA i stižemo smesta.

Tel. 066 533 5098


 

Vodoinstalater BOJLERKO – Vodoinstalaterske usluge