Demontaža i ugradnja bojlera


 

Bojler je postao neizostavan deo svakog domaćinstva. Postoje bojleri različitih zapremina: od 5 litara, 10 litara, 30 litara, 50 litara, 80 litara ili protočni bojleri. Bitan momenat pri odabiru bojlera jeste potrošnja električne energije, a samim tim i portošnja vode.

Pri odabiru bojlera često pitamo od kog materijala je KAZAN. Postoje plastični, emajlirani ili prohromski (inox) kazani.

  • Plastični kazan je obično kazan za visokomontažne i niskomontažne male bojlere.
  • Emajlirani kazan ili prohromski kazan je obično kod kupatilskih bojlera.

U zavisnosti od zapremine bojlera koji Vam treba, postoje bojleri različitih kvaliteta kao i različitih proizvođača. Prema mestu koje ste prethodno odredili postavljanjem vodovodne instalacije u Vašem kupatilu ili kuhinji postoje dve vrste bojlera:

  • Vertikalni bojler
  • Horizontalni bojler

Vertikalni bojler se montira na zid, a horizontalni bojler se može montirati ili na zid ili na plafon. Ugradnju bojlera je najbolje poveriti profesionalnom timu vodoinstalatera sa višegodišnjim iskustvom. Najčešče se obavlja montaža bojlera koji ste Vi nabavili. Kvalitetno i u najkraćem roku ugrađujemo bojlere svih proizvođača i svih zapremina.

Sa garancijom ugrađujemo sve vrste bojlera Metalac, Gorenje, Bosch, Magnohrom, Ariston, ELIT, Termorad, DOM i druge…

SAVET

Tvrdoća vode je bitan faktor. Postavlja se pitanje, da li Vam je potrebno češće čišćenje bojlera? Tvrda voda stvara kamenac i redovnim održavanjem možete sprečiti kvar grejača na bojleru.

Da sigurnost Vašeg doma bude veća, pozovite BOJLERKA i stižemo smesta.

Tel. 066 533 5098


 

Vodoinstalater BOJLERKO – Vodoinstalaterske usluge