Popravka sifona wc šolje

Sifon wc šolje je prva barijeta koja sprečava da ne dodje do zapušenja glavnog kanalizacionog odvoda. Pošto je sifon wc šolje nižeg nivoa od izlazne cevi u njemu se talože i gomilaju svi tvrdi otpadi. Zato je često neophodno čišćenje sifona da ne bi došlo do potpunog zapušenja koje može prouzrokovati i plavljenje Vašeg poslovnog ili stambenog prostora.
Iskustva sa terena.

Čest razlog zapušenja wc šolje su uglavnom bacanje tvrdih predmeta u wc šolju, kao što je bacanje štapica za uši, uložaka, vlažnih maramica i drugih predmeta koji se ne razgrađuju u vodi.

Kako prepoznati da je došlo do zapušenja wc šolje?

Prvi simptomi da je doslo do zapušenja wc šolje je podizanje nivoa vode.

Sifon wc šolje se nalazi na ne pristupačnom mestu zato popravku ili zamenu sifona wc šolje treba prepustiti stručnim i profesionalnim vodoinstalaterima, da ne bi došlo do veće štete kao što je oštećenje sanitarija, dodatnih nepotrebnih troškova, jer usled ne stručne popravke kvar može biti i duplo veći.

 

Naš tim profesionalnih vodoinstalatera sa višegodišnjim iskustvom vrši zamenu i popravku svih vrsta sifona, naši iskusni vodoinstalateri poseduju znanje i iskustvo u obavljanju svih vodoinstalaterskih poslova, obavljamo i adaptacije kupatila i kuhinja kao i sve vrste otpušavanja.

Da sigurnost Vašeg doma bude veća, pozovite BOJLERKA i stižemo smesta.

Tel. 066 533 5098


 

Vodoinstalater BOJLERKO – Vodoinstalaterske usluge