Kako prepoznati da je došlo do zagušenja sifona u sudoperi?

Prvi znak zapušenja sudopere je sporo oticanje vode, ukoliko osećate neprijatne mirise iz sudopere, zatima ako čujete klokotanje ili bilo kakav zvuk iz sudopere neophodno je odmah pozvati naš tim stručnih vodoinstalatera koji će sa lakoćom otkloniti nastao problem.

Napominjemo da otpušavanjem sudopere možete sprečiti veću štetu,plavljenje Vašeg poslovnog ili stambenog prostora. Danas postoji dosta sredstva za otpušavanje sudopera, medjutim, ni visoka cena ne garantuje da ćete rešiti problem zagušenja Vaše sudopere.

Naš tim pored višegodišnjeg iskustva poseduje specijalni alat kojim u kratkom roku rešava Vas problem zapušenja bilo da je reč o: mašinskom otpušavanju, otpušavanju sajlom, otpušavanu vakum gumom ili zameni sifona.

Kada je ze potrebna zamena sifona u kuhinji?

Današnji sifoni su pretežno napravljeni od savitljivih plastičnih i gumenih cevi, mada mogu se naći sifoni i od mesinga i livenog gvožđa pa čak i olova. Ukoliko primetite da sifon počeo da vlaži ili kapljanje ispod sudopere neophodno je očistiti ga ili zameniti.

Kako je sifonska cev nižeg nivoa od izlazne cevi, usled većeg gomilanja kamenca i mulja može doći do zapušenja, koje kao posledicu ima sporo oticanje vode pa čak i prelivanje vode iz sudopere. Neophodno je odmah izvršiti čišćenje sifonske cevi ili zamenu.

ISKUSTVA SA TERENA

Danas mnogi pribegavaju da montažu sifona u kuhinji odrade sami, medjutim često se desava da posle i sami kažu da su napravili veću stetu, jer nisu dobro spojili ulazni i izlazni deo sifona, nisu napravili adekvatan pad vode itd.

Montaža, popravka ili zamena sifona u kuhinji je za naše profesionalne vodoinstalatere lak posao. Višegodišnje iskustvo i znanje sa terena u obavljanju svih vodoinstalterskih usluga uz najsavremeniji alat omogućava da Vaš problem bude rešen u najkraćem mogućem roku uz najnize cene.

Da sigurnost Vašeg doma bude veća, pozovite BOJLERKA i stižemo smesta.

Tel. 066 533 5098


 

Vodoinstalater BOJLERKO – Vodoinstalaterske usluge