Renoviranje i adaptacija kuhinja


 

Renoviranje kuhinje je kompleksan posao koji može biti estetske prirode ili usled dotrajalosti vodovodnih instalacija. Naš tim pored vodoinstalatera poseduje  keramičare i električare, tako da u dogovorenom roku vršimo adaptaciju Vaše kuhinje. U zavisnosti od Vaših želja, potreba i mogućnosti dolazimo do idealnog idejnog rešenja.

Ukoliko Vi nemate viziju, pozovite nas i naš tim će Vam predložiti neka idejna rešenja.

Često postavljano pitanje tiče se vremena koje je potrebno za adaptaciju kuhinje. Vremenski period adaptacije kuhinje zavisi od obima posla, tako da je najbolje pozvati našeg BOJLERKA kako bismo na licu mesta utvrdili obim posla i očekivano vreme završetka radova. Pri adaptaciji kuhinje bitno je imati viziju kako biste želeli da kuhinja izgleda. Raspored kuhinjskih elemenata je jako bitan, jer od toga zavisi i postavljanje vodovodnih instalacija kao i električnih instalacija koje treba postaviti ispod pločica.

Postavljanje novih vodovodnih instalacija u kuhinji za naš tim je svakodnevnica. Vodovodne instalacije podrazumevaju postavljanje novih cevi, novih ventila, novih kanalizacionih cevi i ostalo.

Keramičarske usluge obavljaju keramičari sa višegodišnjim iskustvom, koji garantuju kvalitet i stručnost.

Savet prilikom prodaje stana

Renovirana kuhinja je jako bitna stavka prilikom odabira i kupovine stana. Iako je tačno da je to skuplja investicija, svi ćemo se složiti i da je to investicija koja će sigurno povećati cenu stana.

Da sigurnost Vašeg doma bude veća, pozovite BOJLERKA i stižemo smesta.

Tel. 066 533 5098


 

Vodoinstalater BOJLERKO – Vodoinstalaterske usluge