U današnje vreme postoji veliki izbor malih protočnih bojlera. Savremni dizajn i pristupačna cena omogućili su da se mali protočni bojleri mogu koristiti ne samo u kuhinjam, već i u radionicama, garažama, letnjim kuhinjama, neophodan je samo mokri čvor i priključak struje, da bi ste imali toplu vodu. Protočni mali bojleri su manjih litraža, uglavnom se kod nas na tržištu mogu naći bojleri veličine 5l i 10l.

Protočni bojler mogu biti niskomontažni ili visokomontažni.

  • Niskomontažni mali bojleri se ugrađuju u donje delove kuhinje ili radnog dela
  • Visokomontažni mali bojleri se ugrađuju iznad sudopere uglavnom u kuhinjski elemenat ili samo na zid iznad slavine.

Mali bojleri omogućavaju brzo snabdevanje toplom vodom. Nije potrebno da čekate da se voda ugreje, dovoljn je da uključite bojler I za nekoliko minuta voda će biti topla.
Mali bojler ima mogućnost štelovanja temperature vode od 35 stepeni do 75 stepeni.

Često se ne pravi razlika između protočnih bojlera i malih prelivnih bojlera ili malih bojlera pod pritiskom. Protočni bojleri se montiraju direktno na slavinu I u svakom trenutku imate toplu vodu neograničeno, dok kod potisnih bojlera voda bude topla ,ali posle odredjenog vremena zahteva dogrevanje.

Jako je bitno da ugradnju malog bojlera uradi osoba koja je obučena za to, ugradnja i popravka malih portočnih bojlera je za naše vodoinstalatere rutinski posao. Morate imati u vidu da struja gde treba biti priključen mali protočni bojler, mora biti dobro odrađena,kako bi priključak protočnog bojlera bio siguran.
Naš BOJLERKO u najkraćem roku dolazi na Vašu adresu i otklanja nastao problem po najpovoljnijim cenama.

Da sigurnost Vašeg doma bude veća, pozovite BOJLERKA i stižemo smesta.

Tel. 066 533 5098


 

Vodoinstalater BOJLERKO – Vodoinstalaterske usluge