Postoji mnogo starih kanalizacionih sistema u gradu, međutim, nemarnost ili neredovno održavanje mogu dovesti do problema, bilo da je reč o starim ili novim kanalizacionim cevima.

Preventivno otpušavanje kanalizacijskih cevi moze na duge staze rešiti problem, koji će sigurno nastati ako preventivno ne reagujemo.

Problem potpunog zagušenja, kao što je izlivanje kanalizacije iz sudopere, prelivanje wc šolje, itd. možete rešiti preventivnim odgušenjem.

  • Ukoliko čujete klokotanje ili bilo kakav zvuk i kada ne puštate vodu iz sudopere, lavaboa ili tuš kabine, a živite u zgradi, neophodno je odmah nas pozvati. Došlo je do zagušenja na vertikali koja preti izlivanjem i plavljenjem stana ili poslovnog prostora, čime nanosite štetu ne samo Vama, nego i komšijama ispod Vas.
  • Ukoliko primetite da voda sporije otiče iz sudopere, tuš kabine, kade ili lavaboa tada postoji sumnja da je došlo do zagušenja.

Često se rukovodimo izrekom “Neće se to meni desiti”, ali, nažalost, to se dešava svakodnevno.

Dešava se da ljudi dođu sa odmora i zateknu prvo neprijatan miris, a onda i neprijatan prizor. Ne dozvolite da Vam se lep odmor pretvori u noćnu moru zato što ste zanemarivali signale da je došlo do zapušenja kanalizacije.

Dugogodišnja praksa je pokazala da naš tim vodoinstalatera pored velikog iskustva sa terena ima i najsavremeniji alat koji u najkraćem roku rešava Vaš problem.

Uklanjamo sve vrste otpada iz Vaših cevi i na taj način smanjujemo maksimalno šansu da se zagušenje vrati.

Brzo i efikasno obavljamo posao na celoj teritoriji Beograda, bez obzira na deo grada naš tim vodoinstalatera može doći i besplatno snimiti situaciju i predočiti Vam moguće rešenje kao i posledice.

Da sigurnost Vašeg doma bude veća, pozovite BOJLERKA i stižemo smesta.

Tel. 066 533 5098


 

Vodoinstalater BOJLERKO – Vodoinstalaterske usluge