Curi Vam voda iz vodokotlića u wc šolju. Neophodno je odmah rešiti problem i pozvati našeg vodoinstalatera, jer curenjem vode iz vodokotlića koje traje neprkidno u proseku za jedan dan se potroši 100 litara vode koja ničemu ne služi. Odlaganjem popravke vodokotlića povećaćete račun za vodu za nekoliko hiljada dinara, a popravka Vas neće toliko iskoštati.

Popravka wc kazančeta je za naše vodoinstalatere rutinski posao, jer oni znaju ceo način rada vodokotlića od brinoks cevi kojom je povezano do ventila, preko kojeg se puni vodom do odrđenog nivoa. Puštanjem vode kazanče se isprazni i opet napuni. Unutrar vodokotlića se nalazi plovak koji odredjuje da li treba ili ne treba da se vodokotlić puni vodom. Zbog svakodnevnog korišćenja vodokotlića dolazi i do kvara.

Najčešći uzrok kvara vodokotlića je plovak ili zvono.

Ukoliko voda stalno kaplje ili teče u wc šolju glavni problem je zvono, ne radi dobro ili je gumica od zvona ne dihtuje dobro pa voda stalno curi ,tj kaplje. Ovaj kvar možete sami otkloniti ,ali ukoliko niste vešti u popravkama i ukoliko nemate dovoljno znanja ne počinjite sami da ne bi došlo do većeg oštećenja i veće štete.

Još jedan od mogučih razloga zbog kojih može doći do curenja vodokotlića je i neispravan plovak vodokotlića. Plovak vodokotlića služi za regulisanje dovoda vode u vodokotlić. Kada voda preliva preko sigurnosne cevi zvona i prelazi dozvoljenu granicu dolazi do prelivanja vode i do curenja. Posotje plovci koji su podešeni fabrički pa je potrebno samo kupiti nov plovak i zameniti ga.

Naši vodoinstalateri poseduju sav alat koji je neophodan za popravku i zamenu vodokotlića. Zato čim uočite prve zanke neispravnosti Vašeg vodokotlića pozovite naše iskusne vodoinstalatere, oni će u najkraćem roku izaći nateren i otkloniti problem po najpovoljnijim cenama .

Da sigurnost Vašeg doma bude veća, pozovite BOJLERKA i stižemo smesta.

Tel. 066 533 5098


 

Vodoinstalater BOJLERKO – Vodoinstalaterske usluge