Prateći promene na tržištu prilikom adaptacije i renoviranja kupatila, sve češće se naši klijenti odlučuju za ugradne vodokotliće.
Ugradni vodokotlići su jako lepog dizajna i ceo sistem se nalazi u zidu.

Zanimljivosti

Prilikom renoviranja kupatila vlasnici stana su nas pitali, kada su razmišljali o kupovini ugradnog vodokotlića , šta ako se nešto pokvari, kako ćemo popraviti, da li treba da razbijamo pločice? Postoje predrasude što se tiče ugradnih vodokotlića.

Popravka ugradnog vodokotlića bez razbijanja pločica.

Naši profesionalni vodoinstalateri sa višegodišnjim iskustvom obavljaju popravsku svih vrsta vodokotlića. Naše višegodišnje iskustvo je dokaz da za samo dva minuta, ceo ugradni vodokotlić može biti rastavljen.
Ukoliko niste majstor sa vodoinstalterskim iskustvom, ne upuštajte se u ovo jer možete prouzrokovati veću štetu.

 

Curi Vam voda iz vodokotlića u wc šolju. Neophodno je odmah rešiti problem i pozvati našeg vodoinstalatera, jer curenjem vode iz vodokotlića koje traje neprkidno u proseku za jedan dan se potroši 100 litara vode koja ničemu ne služi. Odlaganjem popravke vodokotlića povećaćete račun za vodu za nekoliko hiljada dinara, a popravka Vas neće toliko koštati.

SAVET

Korak po korak kako rastaviti ugradni vodokotlić:
-Prvo se pažljivo skine maska dugmeta (tipka) za puštanje vode
-Ceo sistem ugradnog vodokotlića se sastoji od puno žabica, morate biti pažljivi jer ukoliko polomite neku, teško ćete posle sastaviti Vaš vodokotlić.
-Sastavni deo svakog vodokotlića, bilo da je on ugradni ili ne je plovak I zvono. U slučaju ugradnog vodokotlića, morate pažljivo skinuti most, opet napominjemo polako bez cimanja da se ne polomi neka žabica. Dolazite do plovka i zvona.

Čest razlog kvara ugradnog vodokotlića jeste:

Na odvodnom ventilu gumica, usled taloženja kamenca ili drugog habanja,može se desiti da ventil ne zatvara vodu
Na dovodnom ventilu dihtung, od kamenca ili peska ili drugog habanja

U bilo kom slučaju kvara Vašeg ugradnog vodokotlića pozovite naše iskusne vodoinstalatere, jer naše višegodišnje iskustvo garantuje kvalitet odrađenog posla po najjeftinijim cenama na celoj teritoriji Beograda.

Da sigurnost Vašeg doma bude veća, pozovite BOJLERKA i stižemo smesta.

Tel. 066 533 5098


 

Vodoinstalater BOJLERKO – Vodoinstalaterske usluge