Kako prepoznati da je došlo do zapušenja sifona lavaboa?

Prvi znak zapušenja lavaboa je sporo oticanje vode, ukoliko osećate neprijatne mirise iz lavaboa, zatima ako čujete klokotanje ili bilo kakav zvuk iz lavaboa neophodno je odmah pozvati naš tim stručnih vodoinstalatera koji će sa lakoćom otkloniti nastao problem.
Često mušterije pribegavaju sredstvima za otpušavanje kao alternativi, koja će trenutno rešiti problem. Naš tim pored višegodišnjeg iskustva poseduje specijalni alat kojim u kratkom roku rešava Vas problem zapušenja sifona bilo da je reč o: mašinskom otpušavanju, otpušavanju sajlom, otpušavanu vakum gumom ili zameni sifona.

Kada je ze potrebna popravka ili zamena sifona lavaboa?

Današnji sifoni su pretežno napravljeni od savitljivih plastičnih i gumenih cevi, mada ređe se mogu naći sifoni i od mesinga i livenog gvožđa pa čak i olova. Ukoliko primetite da sifon poceo da kaplje znači da je došlo do popuštanja gumica na sifonu ili do pocanja sifona,tada je neophodno popraviti ili zameniti sifon ispod lavaboa.

Pošto je sifon nižeg nivoa od izlazne cevi u njemu se obično taloži mulj, kamenac, vlasi kose, mrvice i sve to može dovesti do zapušenja, koje kao posledicu ima sporo oticanje vode pa čak i prelivanje vode iz lavaboa. Neophodno je odmah izvršiti čišćenje sifona lavaboa.

Iskustvo sa terena
Sifon lavaboa je jako koristan u slučaju da nam ispadne neki tvrdi predmet u našem slučaju pranjem ruku ispao je prsten u lavabo i otišao u slivnik. Pošto je sifonski deo nižeg nivoa od izlazne cevi, tvrd predmet u ovom slučaju prsten je ostao u sifonskoj cevi i na taj način sprečeno je zapušenje dalje kanalizacione cevi, a spasili smo i prsten.

Čišćenje, montaža, popravka ili zamena sifona lavaboa je za naše profesionalne vodoinstalatere rutinski posao. Zato nas pozovite jer višegodišnje iskustvo u vodoinstalaterskim uslugama je sigurnost i garancija da će Vaš problem biti rešen u najkraćem roku uz najnižu cenu.

Da sigurnost Vašeg doma bude veća, pozovite BOJLERKA i stižemo smesta.

Tel. 066 533 5098


 

Vodoinstalater BOJLERKO – Vodoinstalaterske usluge