Otpušavanje kanalizacijskih cevi

Postoji mnogo starih kanalizacija u gradu, ali i nemarnost bilo da je reč o starim ili novim kanalizacionim cevima.

Preventivno otpušavanje kanalizacijskih cevi može na duge staze rešiti problem, koji će sigurno nastati ako preventivno ne reagujemo.

Problem potpunog zagušenja kao što je izlivanje kanalizacije iz sudopere, prelivanje wc šolje, itd. možete rešiti preventivnim odgušenjem.

SAVET

Kako prepoznati da Vam je potrebno preventivno čišćenje kanalizacijskih cevi?

  • Ukoliko čujete klokotanje ili bilo kakav zvuk iz sudopere, a živite u zgradi, neophodno je odmah nas pozvati.
  • Ukoliko primetite da voda sporije otiče iz sudopere, tuš kabine, kade ili lavaboa tada postoji sumnja da je došlo do vertikalnog zagušenja.

Dugogodišnja praksa je pokazala da naš tim vodoinstalatera pored velikog iskustva sa terena ima i najsavremeniji alat koji u najkraćem roku rešava Vaš problem.

Uklanjamo sve vrste otpada iz vaših cevi i na taj način smanjujemo maksimalno šansu da se zagušenje vrati. Brzo i efikasno obavljamo posao na celoj teritoriji Beograda,bez obzira na deo grada, naš tim vodoinstalatera može doći i besplatno snimiti situaciju i predočiti Vam moguće rešenje kao i posledice.

Otpušavanje ili odgušenje može biti:

Često se rukovodimo izrekom “Neće se to meni desiti” ,ali nažalost to se dešava svakodnevno.

Jedna od situacija:

Čujemo da su ljudi došli sa odmora i zatekli prvo neprijatan miris, a onda i neprijatnu situaciju. Zašto da Vam se lep odmor pretvori u noćnu moru, zato što smo zanemarivali signale da je došlo do zapušenja kanalizacije.

Da sigurnost Vašeg doma bude veća, pozovite BOJLERKA i stižemo smesta.

Tel. 066 533 5098


 

Vodoinstalater BOJLERKO – Vodoinstalaterske usluge