Otpušavanje sajlom je ručni metod kojim naš tim vodoinstalatera najčešće koristi pri zagušenjima manjeg intenziteta. Stalnim usavršavnjem naših vodoinstalatera i velikim iskustvom na terenu proširili smo i alat sa kojim radimo.
Sajle koje posedujemo su napravljene od visokokvalitetnog čelika . Sajla je upredena čelična žica koja se savija i na taj način omogućava otpušavanje. Naš profesionallini tim vodoinstaltera poseduje sajle različitih dužina i debljina kao i rzličite rotirajuće nastavke.

Preciznost kao i pouzdanost u radu naših vodoinstalatera je jako bitna pri otpušavanju bilo da se radi:

Naši vodoinstalateri su profesionalni i dostupni sedam dana u nedelji i praznicima od 0-24h na svim opštinama Beograd.

Kako prepoznati da je došlo do zagušenja?

Neki od simptoma zapušenja bilo da je reč o zapušenju kanalizacije, zapušenju wc šolje, zapušenju sudopere ili zapušenju lavaboa su:

  • sporo oticanje vode
  • neprijatni miris
  • klokotanje iz cevi itd.

Otpušavanje sajlom spada u red hitnih intervencija jer rizik od plavljenja posovnog ili stambenog prostora može biti velik a samim tim i šteta će biti velika.

Porces otpušavanja sajlom izgleda ovako:

U zavisnosti od mesta zagušenja naši profesionalni vodoinstalateri pažljivo i precizno upravljaju sajlom da ne bi došlo do oštećenja Vaših sanitarija kao i same cevi, dolaze do zapušenja koje je nastalo kao posledica taložena masnoća, soca od kafe, bacanja tvrdih predmeta itd.

Da sigurnost Vašeg doma bude veća, pozovite BOJLERKA i stižemo smesta.

Tel. 066 533 5098


 

Vodoinstalater BOJLERKO – Vodoinstalaterske usluge