MAŠINSKO OTPUŠAVANJE


 

Mašinsko otpušavanje je najefikasniji metod kada ni otpušavanje vakum gumom, ni otpušavanje sajlom ne daje rezultate.
Praksa je pokazala da su mušterije uglavnom nezadovoljne radom kolega i to je razlog zašto pribegavaju nekim alternativnim metodama otpušavanja.

OTPUŠAVANJE SAJLOM


 

Ručno otpušavanje sajlom je samo jedan od metoda odgušenja kojim naš tim profesionalnih vodoinstalatera u kratkom roku rešava Vaš problem.
Pored mašinskog, otpušavanje sajlom je ručni metod kojim naš vodoinstalater pažljivo dolazi do čepa u kanalizaciji. Pažljivim okretanjem sajle probija čep i na taj način otpušava Vašu kanalizaciju.
Postoje sredstava različitih proizvodjača za otpušavanje kanalizacije, ,medjutim nijedno sredstvo nije toliko efikasno kao otpušavanje sajlom. Naš tim vodoinstaltera Vam je na raspolaganju sedam dana u nedelji od 0-24h, jer obično se ove neprijatnosti dešavaju nepredviđeno.

SNIMANJE KANALIZACIJE KAMEROM


 

Naš BOJLERKO poseduje specijalne kamere kojima može videti:

  • tačno mesto zagušenja kanalizacionih cevi
  • sadržaj zagušenja cevi i samim tim, adekvatno i precizno rešiti problem zagušenja.
  • ukoliko je došlo do pucanja kanalizacione cevi, pomoću kamera naš tim vodoinstalatera može brzo da indentifikuje gde je došlo do pucanja, čime će se smanjiti vreme kopanja i veća šteta.

OTPUŠAVANJE KIŠNE KANALIZACIJE ili OTPUŠAVANJE SPOLJNE KANALIZACIJE


 

Ispiranje kišne kanalizacije spada u HITNE INTERVENCIJE. Zagušenje dvorišne kanalizacije se javlja usled spiranja prljavštine, višegodišnjeg taloženje peska ili zemlje, kao i zbog grančica i lišća koje često upada u kanalizacioni odvod.
Naš tim vodoinstalatera poseduje specijalni alat koji u brzom roku rešava problem zagušenja dvorišne kanalizacije.
Dvorišna kanalizacija je obično povezana na uličnu kanalizaciju, pa zagušenjem može doci do prelivanja i vraćanja vode u dvorište, a samim tim, i do plavljenja .

OTPUŠAVANJE VAKUM GUMOM


 

Vakum guma se češce koristi za otpušavanje lavaboa, tuš kabine, slivnika i kade, mada može da posluži i za otpušavanje wc šolje.

Da sigurnost Vašeg doma bude veća, pozovite BOJLERKA i stižemo smesta.

Tel. 066 533 5098


 

Vodoinstalater BOJLERKO – Vodoinstalaterske usluge