Montaža i popravka WC ŠOLJE


 

Renoviranje kupatila je možda i najveća stavka prilikom renoviranja stana, ali s’ obzirom da se renoviranje kupatila ne obavlja svake godine, na duge staze investicija u adaptaciju kupatila se isplati.

Renoviranje kupatila može biti iz dva razloga:

  • Estetske prirode
  • Usled dotrajalih vodovodnih cevi/instalacija.

Renoviranje iz estetskih razloga je uglavnom zbog promena sanitarija, zamena pločica, kao i krečenja. Danas na tržištu postoji veliki broj proizvošača sanitarija za kupatilo. Cene sanitarija dosta variraju. U velikom broju slucajeva cena sanitarija može biti različita u zavisnosti od kvaliteta i različitog dizajna.

Konkretno postoji veliki izbor wc šolja, one mogu biti:

  • samostojeće wc šolje
  • monoblok wc šolje
  • konzolne wc šolje
  • wc šolje sa ugradnim vodokotlićem

Motažu wc šolje treba poveriti našim profesionalnim vodoinstalaterima, kako ne bi došlo do oštećenja sanitarija. Naše višegodišnje iskustvo garantuje kvalitet kao i najpovoljnije cene ugradnje i popravke sanitarija.
Prilikom montaže wc šolje treba obratiti pažnju na više elemenata. Sam proces montaže je različit u zavisnosti od modela. Nekada su sve wc šolje bile samostojeće i one se mogu priključiti na bio koji način ispiranja. Danas je izbor wc šolja jako velik i samim tim je i način ispiranja drugačiji npr. konzolne šolje zahtevaju drugačiji način ispiranja, od centrifugalnog ispiranja wc šolje do wc šolja gde je neophodno vode za ispiranje celokupnog obima wc šolje. Samim tim montažu i popravku ugradnih vodokotlića trebate prepustiti nama jer naši profesionalni vodoinstalateri sa lakoćom i bez razbijanja pločica u par koraka mogu popraviti  ili namontirati Vaš vodokotlić bilo da je ugradni ili ne.

Proces ugradnje samostojeće wc šolje sastoji se od :

  • Prvo treba da se na sifon wc šolje postvai guma ili podloška kako se drugačije zove.
  • Zatim postvaiti sifon na kanalizacinoni odvod. Sifon dobro podesiti kako ne bi kasnije došlo do curenja.
  • Neophodno je precizno obeležiti mesto za šrafove u podu kako biizbušili rupe. Nakon bušenja rupa, postaviti podlošku i wc šolju. Sve dobro pričvrstiti.
  • Sledeći jako bitan korak je povezivanje sa vodovodnim instalacijama, u zavisnosti od izbora vodokotlića naši profesionalni vodoinstalteri ce u kratkom roku namontirati Vaš vodokotlić i povezati ga sa wc šoljom.

Ukoliko u nekom daljem toku dodje do zapušenja sifona Vaše wc šolje, neophodno je odmah pozvati naš tim.

 

Adaptacija kupatila je kompleksan i složen posao, ali naše višegodišnje iskustvo i praksa je pokazala da naš tim u tačno dogovorenom roku profesionalno i kvalitetno obavlja sav dogovoreni posao.

Da sigurnost Vašeg doma bude veća, pozovite BOJLERKA i stižemo smesta.

Tel. 066 533 5098


 

Vodoinstalater BOJLERKO – Vodoinstalaterske usluge