Sastavni deo svakog kupatila jeste sanitarija. Prilikom renoviranja kupatila  neophodno je prvo demontirati postojeću sanitariju, a nakon cele adaptacije kupatila ugraditi novu. Proces demontaže sanitarija naš tim vodoinstalatera obavlja u kratkom roku. Višegodišnje iskustvo na terenu jedan je od razlog zašto demontažu treba prepustiti profesionalcima.

Neki od elemenata montaže sanitarija su:

Naš tim čine profesionalni i efikasni vodoinstalateri koji će u dogovorenom roku obezbediti za Vas besprekorno funkcionalno kupatilo.

Zašto je poželjno da ugradnju i montažu sanitarija obavi vodoinstalater?

Često se dešava da na terenu zateknemo započeti posao, zato ugradnju ne treba prepustiti nestručnom licu, jer šteta može biti mnogo veća od koristi.

Naime, komšija ili prijatelj je pokušao da Vam namontira pisoar, izbušio je rupe u zidu ne proverivši čvrstinu zidova ili tačan razmak. Namontirali ste pisoar i uviđate da ne postoji mogućnost povezivanja na vodovodnu i kanalizacionu mrežu, jer nije dobro izmereno ili spojevi nisu dobro napravljeni, pa voda curi okolo.

Ukoliko niste proverili čvrstinu zidova, montažom pisoara, od njegove težine, može doći do pucanja zida, što bi napravilo veliku štetu.

Zbog svega toga, ugradnju sanitarija prepustite stručnom i profesionalnom timu vodoinstalatera. Takodje ćete dobiti i bitne savete u vezi održavanja sanitarija, kako bi se produžila funkcionalnost i trajnost Vaših sanitarija.

Da sigurnost Vašeg doma bude veća, pozovite BOJLERKA i stižemo smesta.

Tel. 066 533 5098


Vodoinstalater BOJLERKO – Vodoinstalaterske usluge