Završetkom adaptacije kupatila, neophodno je postaviti sanitarije.
Danas postoji veliki broj proizvođača sanitarija, samim tim i cene se razlikuju od proizvođača do proizvođača. Obavezan deo sanitarija koji se ugrađuje u svako kupatilo je lavabo.

Postoji više vrsta lavaboa:

  • lavabo okačen na zid
  • samostojeći lavabo
  • potpuno ugradni lavabo
  • polu ugradni lavabo
  • nadgradni lavabo

Naš tim profesionalnih vodoinstalatera vrši ugradnju svih vrsta lavaboa tj. svih vrsta sanitarija. Posedujemo alat koji sa sigurnošću neće oštetiti Vaše sanitarije. Efikasno i u precizno dogovorenom roku obavljamo dogovoren posao po najpovoljnijim cenama.

Kako namontirati lavabo?

Na tržištu postoji veliki izbor oblika i dimenzija lavaboa. Montaža lavaboa se sprovodi u više koraka.
Prvo je neophodno da se utvrdi precizno visina na kojoj će se montirati lavabo i u skladu sa tim da se izbuše rupe. Nakon montaže lavaboa, povezati sa vodovodnom instalacijom i kanalizacionim odvodom. Montažu slavinetreba obaviti profesionalni vodoinstalater kako kasnije ne bi došlo do curenja slavine.

Pre samog postavljanja lavaboa naš tim proverava čvrstinu i nosivost zida. Montažu lavaboa obavlljju brzo i lako bez obzira na čvrstinu zidova Vašeg poslovnog ili sambenog prostora.
Savremeni tipovi adaptacije često imaju za rezultat šuplje zidove napravljene od rigips ploča, ali višegodišnje iskustvo i profesionalnost naših timova vodoinstalatera garantuju da će ugradnja LAVABOA biti po propisima, jer u suprotnom može doći do oštećenja, kao i do povreda.

Da sigurnost Vašeg doma bude veća, pozovite BOJLERKA i stižemo smesta.

Tel. 066 533 5098


 

Vodoinstalater BOJLERKO – Vodoinstalaterske usluge